fbpx

Kedves tanítványok (és/vagy szüleik)!

Már régóta érlelődnek bennem gondolatok azzal kapcsolatban, hogy hogyan és milyen formában folytassam a gitárórákat. Magamról annyit mondanék, hogy dinamikusan kezelem az órákat és próbálom úgy intézni, hogy mindenkinek a lehető legjobb legyen. Elérkezett az az idő, amikor nem tudok már több tanulni vágyót fogadni és a jelentkezőket várólistára kell raknom. Ez jó is és rossz is. Nem részletezném.

A levelem fő témája az óralemondásokhoz köthető. Általában nem azzal van bajom, hogy közbejön valami és le kell mondani az órát. Rendszeresen fordul elő az, hogy 1-2 órával az óra előtt, aznap és előtte nap kerül lemondásra és nem tudom időben átszervezni a napomat. Ezzel sok értékes időtől esek el, amit szívesebben töltenék a családommal vagy valami más fontos dologgal.

Mivel nekem ez a fő megélhetésem, ezért kénytelen vagyok szigorítani egy kicsit. Mivel régóta foglalkoztat a téma, ezért fejlesztgettem az ötleteim és más hasonlóan felépített vállalkozástól is vettem ötleteket. Így az órára járás feltételei közé ezek fognak tartozni 2021. március 8-tól:
1. Aki aznap mondja le az órát, annak a teljes órát ki kell fizetnie.
2. Aki előtte nap mondja le az órát, annak az óra felét kell kifizetnie.
3. Aki nem jelenik meg az órán és nem szól, a teljes órát ki kell fizetnie és a harmadik alkalom után elválnak útjaink.
4. Karantén helyzet miatt lehetőség van az online óra megtartására és ha tudunk időpontot egyeztetni, akkor az óra mozgatására a tárgyhéten.

Természetesen kivételt képeznek a kegyeleti dolgok (a harmadik pontot kivéve).

Köszönöm, hogy elolvastad!
Találkozunk az órán! 🙂

Copyright © 2022 Kis Dávid | My Music Band by Catch Themes