fbpx

Zenekarok

Madrass

A 2020-as év nagy meglepetése számomra a Madrass zenekar volt. Mint részeg kerékpáros a sövény mögül, úgy lett része a heti/napi rutinomnak.

Tagok
– Fehér Nóra – ének
– Haraszti Mátyás – ének, akusztikus gitár
– Hricsovinyi Tamás – basszusgitár
– Temesvári Bence – hegedű
– Dombó Szabolcs – dob
– Kis Dávid – gitár, gitárszintetizátor

Elérhetőségek:
– Weblap: https://www.madrass.hu/
– facebook: https://hu-hu.facebook.com/madrassband
YouTube

Early Birds

Ennek a projektnek az elődje egyszerűen csak “Szarvas Panni és Kis Dávid duó” volt a neve még 2018. táján. Rövid életű volt ez a zenekar, de megalapozta a kettőnk kapcsolatát. 2022-ben megkeresett Panni, hogy egy jótékony cél érdekében játszunk el pár dalt, ami közelebb volt az 50-hez, mint a nullához… Így lett az Early Birds. Azóta egy nagyon széles repertoárt építettünk ki feldolgozásokból akusztikus hangszerelésben és egy kis extra tartalommal. Kihasználjuk a modern technika vívmányait és az énekkel vokálgépet, looper-t; a gitárral looper-t és basszusgeneráló effektet is használunk. Természetesen nem mi lennénk, ha megállnánk az ötletelésben. 🙂

https://www.earlybirds.hu
SoundCloud
facebook

Nagy Szilárd feat. Kis Dávid

Szilárddal 2018-ban kezdtünk együtt zenekarozni, majd megkérdezte, hogy lenne-e kedvem duóban játszani vele. 2019. óta tart ez a projekt.

Roundabout

Ez a zenekar nagyon a szívem csücske. 2013-ban Kész Petra énekesnővel tettük le a Roundabout alapjait. Az első fellépésen még zenekarnév nélkül. A különleges hangzásvilág és a felfedező zenei hozzáállás jellemzi a duónkat. 2016-ban adtuk az utolsó koncertünket és háttérmunkák sem folytak azóta, de a 2020-as év sok meglepetése mellett mi is megleptük magunkat azzal a gondolattal, hogy újra koncertképessé fejlesszük a Roundaboutot.

Retroleum

Tagok
– Czégény Zoltán – billentyűs hangszerek, ének
– Nagy Lehel – basszusgitár
– Solymosi Róbert – dob
– Kis Dávid – gitár

2018-ban kezdtem el a Retroleum zenekarral dolgozni. Elsősorban kisegítettem a zenekart, mert nem volt gitárosuk, és végül maradtam.

Copyright © 2024 Kis Dávid | My Music Band by Catch Themes